Meer resultaten voor cursus gelnagels zetten in 1 dag

   
   
 
cursus gelnagels zetten in 1 dag
opleiding.
Cursussen Workshops zijn in overleg in te plannen. De kosten verschillen van wat u wilt leren mini cursus / complete cursus / 1 dag workshops / producten etc. Neem eens een kijkje op de overzichts pagina van alle komende cursussen.:
Cursus Nagelstyling Gel Basis Hair and Beauty Academy.
Gel kan in een keer op de nagel worden aangebracht en u kunt het product blijven stileren zolang u dat nodig acht. Gel hardt pas uit wanneer u de nagel onder een UV-lamp plaatst. Gel is hypoallergeen, geurloos en flexibel. Deze Cursus Nagelstyling Gel Basis duurt 1 dag.
Opleiding training Gel technieken Gelnagels zetten.
De laatste dag van de module ga je aan de slag met het corrigeren en nabehandelen van een uitgegroeide nagel. Een diploma, het officiële bewijs om aan de slag te gaan als professioneel nagelstyliste. Het is echt de kroon op je werk en straalt professionaliteit uit in je salon.
Basis Workshops: Prachtnagels, De webshop voor nagelliefhebbers!
Je zorgt dat je handen vrij zijn van gelnagels, acrylnagel, nagellak kortom: kale, natuurlijke nagels.; De producten: zie Producten. We bieden 3 mogelijkheden voor wat betreft de producten.: 1 Je neemt je eigen producten mee zie lijst verderop.; 2 Je gebruikt onze producten tijdens de workshop extra toeslag.; 3 Je schaft bij de workshop een pakket aan, en gaat aan de slag met je eigen pakket kosten van het pakket.; Eventueel aangekochte set, worden geleverd op de dag van de workshop. Volgende producten heb je nodig tijdens de workshop Acryl deze zitten allemaal in het pakket optie 3.:
Cursus Gelnagels basis mét certificaat Wellness Academie.
Zijn slecht verzorgde nagels voor jou een doorn in het oog? Zou je graag zelf de mooiste gelnagels willen leren zetten? Met een mooie afwerking en professionele uitstraling? Volg dan deze cursus nagelstyling gelnagels. Dan kan je straks iedereen op vakkundige wijze voorzien van de mooiste gelnagels.
Opleiding nagelstyliste, acrylnagels cursus, gelnagels cursus. allround nagelstyliste. Opleidingen Nagelstylisten.
1.Theorie / Praktijk gelnagels. Naturel tip met pink of clear. Overlay op french tips, naturel tips met french manicure. Prijs: 690, incl. Inschrijfgeld 55 euro dit bedrag kan niet worden geretourneerd. Het theorieboek is ook bij de prijs inbegrepen. Cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft. Aan het einde van de cursus krijg je je certificaat. Startdatum: is naar eigen keuze. Cursus duur: 6 lessen, 2 uur en 1 uur extra om zelfstandig te oefenen. Tijden: naar uw keuze maandag, dinsdag of woensdag s ochtends en s middags, donderdag in de avond. Een model is bij ons niet nodig daar wij beschikken over een kunsthand. De cursus is voor maximaal 2 personen omdat er dan voor iedereen maximale aandacht gegarandeerd is. De cursus Acrylnagels bestaat uit de volgende onderdelen.: 2.Zeer praktijk gericht. 3.Nieuwste nagelstyling technieken.4. Fysiologie en dermatologie. 5.Naturel en french nagels 6.Fun tips, french tips, glass tips. 7.Acryl met tipverlenging. One-Stroke 1 dag! Met het Acryl deluxe pakket heeft u een zeer uitgebreid pakket voor het zetten van acryl.
Opleidingen Opleidingnagelstylisteleiden.nl.
Na goed gevolg examen ontvangt u het diploma voor gelnagels. Deze cursus duurt 6 dagdelen van 3 a vier uur. Dit is afhankelijk van welke methode die dag behandelt wordt. Kosten opleiding 850., Dit mag in drie termijnen betaald worden.
Opleidingen Nagelstyling nails4fashion.nl.
Workshop nagels zetten in 1 dag gel of acryl, leuk voor als je wilt kijken of het nagelvak iets voor jou is! Nails 4 Fashion start regelmatig in samenwerking met Metoe Nails, met opleidingen waar je leert om op een professionele manier gel of acryl nagels te zetten bij jezelf zo kun jij zien of het vak echt wat voor jou is voordat je aan een 5 daagse opleiding begint!

Contacteer ons