Meer resultaten voor goede schoonheidsspecialiste rotterdam

   
   
 
goede schoonheidsspecialiste rotterdam
Beausávo Schoonheidssalon Rotterdam Beoordeeld met 4.9 sterren!
zondag Gesloten Wel bereikbaar! 3032 BE Rotterdam. Tel: 010 307 5284. Copyright 2017 Schoonheidssalon Rotterdam All Rights Reserved Algemene Voorwaarden. Facebook Instagram Twitter Google. Staat je afspraak ingepland ná 31 Augustus? Dan zien wij je graag ins ons nieuwe pand!
10 beste schoonheidsspecialisten in Rotterdam Rotterdam.
Ik ben schoonheidsspecialiste en momenteel bezig mij te specialiseren in acné. Naast ontspannende verzorgende en liftende gezichtsbehandelingen kun je bij mij ook terecht voor lash lifting en vanaf december ook voor threading ontharen met draad I. Voetverzorging Silvia Rotterdam. Voetverzorging Silvia Rotterdam.
Schoonheidssalon Meryam.
Schoonheidsspecialiste in Rotterdam IJsselmonde. Schoonheidssalon Meryam staat ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel te Rotterdam en is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging ANBOS. Ik ben STIVAS gediplomeerd. www.schoonheidssalonmeryam.nl Schelmeroord 24 3079 LW Rotterdam IJsselmonde 010-4824858 KvK 24238083.
Home Anbos.
Lees meer over huid. Een kijkje in de keuken van een ANBOS-schoonheidssalon. Meer salons in beeld. ANBOS-leden lopen voor het goede doel. Lees hier het verhaal. Wil jij iemand in het zonnetje zetten? Geef hem of haar een ANBOS-beautybon cadeau!
Schoonheidsspecialiste Rotterdam Beauty Salon Centifolia.
op basis van onderzoek. Centifolia: Dé schoonheidsspecialiste in Rotterdam. Een medisch schoonheidsspecialist is een schoonheidsspecialist die kennis heeft van de medische aspecten van de huid. Zij heeft naast de opleiding voor schoonheidsspecialist, de basis en vervolgopleiding en de Masterclass Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten bij U-Consultancy gevolgd. Deze opleiding is geaccrediteerd door de SNRO en geregistreerd als hbo-conform geaccrediteerde opleiding. Dit betekent dat de opleiding Medisch Schoonheidsspecialist voldoet aan de strenge normen die de overheid stelt. De medisch schoonheidsspecialist is verder geschoold in de medische aspecten van specialistische behandelingen. Bovendien is zij getraind en vakbekwaam in omgang met apparatuur. Daarnaast is zij volledig op de hoogte van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Regelmatig wordt zij nageschoold, bijvoorbeeld op vakbekwaamheid en actuele ontwikkelingen binnen de dermatologie. Als bijna medisch schoonheidsspecialist ben ik gespecialiseerd in de behandelingen van onder andere acne, overbeharing, rosacea en het verwijderen van couperose en fibromen. Centifolia Beautysalon gelegen in Rotterdam Overschie met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Een gezonde huid. Wat verstaat de medisch schoonheidsspecialist onder een gezonde huid? Omdat elke huid anders is, bestaat een goede schoonheidsbehandeling uit maatwerk.
Schoonheidssalon Nicole Koornhof.
Zo geef ik diverse behandelingen om uw huid weer in goede conditie te brengen maar ook heerlijke lichaamsbehandelingen. Voor deze behandelingen gebruik ik de huidverzorgings producten van AHAVA en de make-uplijn van John van G. Voor de heren heeft AHAVA een eigen herenlijn ontwikkeld. Tevens kunt u bij mij terecht voor kleine behandelingen zoals epileren van wenkbrauwen, verven van wimpers en/of wenkbrauwen of voor het harsen van bovenlip en/of kin. Wilt u weg uit de drukte, heerlijk even tijd voor uzelf, dan bent u bij Schoonheidssalon Nicole Koornhof aan het juiste adres. Schoonheidssalon Nicole Koornhof. 3068 RR Rotterdam.
Facials / Gezichtsbehandelingen in Rotterdam: Boek direct online! Treatwell.
Beauty Massagesalon Minie op de Eendrachtsweg is een hippe salon in het centrum van Rotterdam. Ze bieden diverse schoonheidsbehandelingen zoals massages, gezichtsbehandelingen, ontharen, manicure en pedicure. Het personeel is gediplomeerd en ziet schoonheidsverzorging als de kunst om de schoonheid van het lichaam te verhogen en te behouden. Dit bereiken ze door rust, reiniging en verzorging met goede producten.
Schoonheidssalon Rotterdam.
Een stralende huid geeft iemand zelfvertrouwen en daarom ben ik van mening dat een stralende huid gelijk staat aan schoonheid. Met een passie voor huidverbetering en huidverzorging, probeer ik in mijn salon het beste in mensen naar boven te halen.

Contacteer ons